Skip to content Skip to footer

Bij het huren van een Mountainbike is inbegrepen:

  • MTB Salland vignet 
  • MTB Fietshelm
  • Rugzak met o.a. een EHBO set en MTB Salland Routekaart met de 4 routes in de buurt incl. extra info over o.a. lengte, hoogtemeters, horeca, waterpunten).
  • Korte instructie
  • Eventuele adviesroutes
  • Telefoonhouder
  • Bidonhouder 2x
  • Platformpedalen gemonteerd

Je kunt de MTB ophalen vanaf 10:00 uur en uiterlijk terugbrengen om 16:00 uur

De huurperiode eindigt na elk dagdeel en iedere dag om 16:00 uur. Wil je de MTB later terugbrengen dan altijd in overleg.

Bij ons geldt een dagdeel huur wanneer de MTB  tijdens onze openingstijden wordt opgehaald en teruggebracht aan het einde van het dagdeel.

Bij ons geldt 1 dag huur wanneer de MTB  tijdens onze openingstijden wordt opgehaald en teruggebracht op dezelfde dag.

De MTB dient opgehaald en terug gebracht te worden tijdens de openingstijden.

Ja. Wij stellen de MTB op je lengte af en leggen uit hoe alles werkt.

Voor je het bos ingaat kun je altijd een rondje oefenen.

Ja. Met een gids kun je de omgeving nog intenser ervaren.

Je kunt altijd een reservering annuleren, er worden hiervoor nooit kosten in rekening gebracht. Komt er toch iets tussen, of vind je het weer te slecht? Laat het dan even weten, dan annuleren we je reservering. Je kunt een volledige terugbetaling ontvangen wanneer je ten minste 24 uur van tevoren annuleert. Neem telefonisch contact met ons op om te annuleren of te informeren naar de annuleringsvoorwaarden. Bij een no show, wordt de volledige prijs in rekening gebracht.

Je betaalt na het online reserveren middels een betaalverzoek.

Prijzen zijn inclusief BTW.

Ja, voor aanvang van vertrek betaal je een borgsom welke contant of per pin voldaan kan worden. Geldige legitimatie verplicht.

Bij de verhuur van een MTB vragen wij € 50,- borg.  Als je de MTB weer in dezelfde staat retour brengt, dat betekent geheel schadevrij, dan krijg je uiteraard de borg weer netjes terug. Zit er nieuwe schade aan de MTB dan zijn wij genoodzaakt om dat van de borg af te trekken.

Je betaald de servicekosten voor het reserveren via ons online platform. Voor ons zitten er namelijk ook kosten verbonden aan het gebruik van dit platform.
Daarnaast zijn er kosten verbonden aan het betalingsverwerkingssysteem.

Door het maken van een reservering geniet je van meerdere voordelen, je bent gegarandeerd van je fiets! En van snelle uitgifte bij aankomst.

Nee, deze zijn niet verzekerd tegen diefstal, verlies of schade. Je bent als huurder aansprakelijk voor diefstal, verlies en schade van de MTB. Bij diefstal of verlies zal de inkoopwaarde van de betreffende MTB bij je in rekening worden gebracht.

Bij schade zal in eerste instantie de betaalde borg worden aangesproken. Mocht de schade meer zijn dan de betaalde borg, dan geld de maximaal te vergoeden schade voor een MTB € 300,-.

 

Ja, als je kunt fietsen, kun je ook mountainbiken. En mocht je nog een beetje onzeker zijn dan kun je altijd bij ons je fiets uitproberen!.

Nee. Let er wel op dat je kleding en schoeisel aantrekt die vuil mag worden.

Een goede zeem fietsbroek is aangeraden.

Wat is een goede zeem fietsbroek?

Bij een goede kwaliteit zeem kan het zweet goed afgevoerd worden. Ook moet een zeem goed aansluiten op het lichaam en de zeem en broek mogen zeker niet schuren. Een goede zeem kan voorkomen dat je last hebt van zadelpijn.

Ja. Je kunt bij ons gratis parkeren.

Helaas is leveren nog niet mogelijk.

Haal- en brengservice op gewenste locatie binnen Deventer (bij reservering per weekend). Tarief: €20

Ja, op onze website hebben wij een aantal mooie routes verzameld die allemaal vanuit de parkeerplaats Wechelerveld gestart kunnen worden.